| Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... | |
|
+5Queen333 [...°Luna°...] fairydust axel_sheba BobikaThe 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
BobikaThe Administrator
Broj postova : 643 Age : 30 Location : Rijeka Registration date : 18.08.2007
| Naslov: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... sub stu 10, 2007 6:34 pm | |
|
Zadnja promjena: ; uto stu 20, 2007 9:03 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
axel_sheba Administrator
Broj postova : 824 Age : 113 Location : Zagreb,Savica Registration date : 15.10.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... sub stu 10, 2007 7:11 pm | |
| Bravo animals!!!!!! Jack London još ima jako puno predivnih,tužnih priča,ali bih željela napomenuti o jo jednom piscu iz Londonovog doba, a pisao je o istoj tematici kao i London. Zvao se James Oliver Curwood, a neke od njegovih knjiga su Kazan,pa zatim Baree - Kazanov sin... glavni likovi su - dakako psi, polu-vukovi polu-psi na istom podneblju - Aljaska. Moji su pametni roditelji kupili gotovo sve London-ove i Curwood-ove knjige davno prije mog rođenja, pa sam ja imala sreću odrastati uz tu predivnu literaturu. Toplo se nadam da se te predivne knjige mogu naći u nekoj knjižnici, jer ih se sve i još kako isplati pričitati. Kad malo pročačkam po svojoj biblioteci, navest ću naslove knjiga. | |
|
| |
fairydust Administrator
Broj postova : 363 Age : 32 Location : Rijeka Registration date : 19.08.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... sub stu 10, 2007 7:38 pm | |
| prekrasna mi je ova druga ilustracija Bijelog očnjaka... Ima jedna knjiga koja se zove "Gospodar i pas" a napisao ju je Thomas Mann... Iskreno nisam počitala knjigu ali mi je frendica rekla da je dobra... Novela 'Gospodar i pas' postoji u hrvatskom prijevodu već dugi niz godina, zahvaljujući pokojnom Dragutinu Perkoviću, no nikada dosad nije objavljena u Hrvatskoj. Pas iz naslova je ptičar Bucko, kojega je kao štene 1916. udomila obitelj Mann. Ono što daje poseban ton ovoj priči i sprečava da ikada zapadne u patetiku jest upravo sposobnost prepoznavanja Buckovih nedostataka kao osobina koje ga čine jedinstvenim i neponovljivim i koje, naposljetku, postižu da i čitatelji, kao i njegov gospodar, vide psa kao osobu. Resurs: ekiosk | |
|
| |
BobikaThe Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... sub stu 10, 2007 8:32 pm | |
| Moram sve to pročitati... Nikada nisam voljela one knjige u kojima ti piše kako se pas odgaja i to... Ja težim za romanima ! | |
|
| |
[...°Luna°...] Mini user
Broj postova : 97 Age : 30 Location : Zagreb Registration date : 05.11.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... sub stu 10, 2007 9:13 pm | |
| | |
|
| |
axel_sheba Administrator
Broj postova : 824 Age : 113 Location : Zagreb,Savica Registration date : 15.10.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... sub stu 10, 2007 10:19 pm | |
| | |
|
| |
fairydust Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... ned stu 11, 2007 4:21 pm | |
| ja imam knigu 101 savjet za pse....kako nositi psa, kako ga dresirati... Baš slatka i dobra knjižica... Preporučujem vam svima... | |
|
| |
axel_sheba Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... ned stu 11, 2007 5:40 pm | |
| Imam jedan prijedlog, čini mi se dobar : Ako ne uspiješ naći te divne knjige u knjižnici, spremna samžti ih poslati poštom da ih pročitaš. za ozbiljno!!! | |
|
| |
Queen333 User
Broj postova : 139 Location : Bjelovar, Hrvatska Registration date : 11.10.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 2:14 pm | |
| fora...ja imam 2 knjige o dresiranju psa, al mi baš neide... el ima možda kakva tema o filmovima o psima!? | |
|
| |
axel_sheba Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 3:13 pm | |
| - Queen333 je napisao/la:
- fora...ja imam 2 knjige o dresiranju psa, al mi baš neide...
el ima možda kakva tema o filmovima o psima!? može i tu o filmovima..... ja ću odmah "8 below" o 8 husky-ja koji su sami preživjeli pola godine na Južnom polu | |
|
| |
BobikaThe Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 8:12 pm | |
| Sheba znaš neki dan sam bila u knjižnici i htijela sam pitat, ali nisam. Možeš li mi molim te dati naslove tih nekih knjiga!
Obožavam Eight Below, ali to sam ti već rekla! | |
|
| |
Queen333 User
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 9:00 pm | |
| ok...onda filmovi, betoven...obožavam film jer je glavna uloga bernardinca nisam sigurna, al mislim da sam gledala sve dijelove | |
|
| |
BobikaThe Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 9:09 pm | |
| Betoven mi je onako ... Dosadan sometimes... Obožavam veličanstveno putovanje ijako mi ide na živce što kao psi govore, a usta im se na otvaraju, film govori o vjernosti psa prema čovijeku. Jer onaj pas Shadow je bio uvjeren da ga vlasnici nisu napustili nego da se nešto dogodilo i da mora ići kući! Također volim Buddyja. Neznam kako se točno zove, ali film mi je baš ZAKON. I my favorite je Eight below. Film je naprosto genijalan, pretužan i napravljen prema istinitoj priči. Ja se doslovno uvijek rasplačem kada ga gledam! A pogotovo kada onaj stari (stari Ben neko jednostavno je ime imao) već na početku odustane i uopče se ne proba izvuči iz lanca. Ona Maya mu pomaže i želi da uspije, a on se jadnik pripremio na smrt. E sada sam se sjetila stari Jack jel se tako zvao? | |
|
| |
Diva Ljubitelj životinja
Broj postova : 325 Age : 29 Location : Dugo Selo, Prozorje Registration date : 17.10.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 9:11 pm | |
| | |
|
| |
BobikaThe Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 9:12 pm | |
| FCR koliko ja znam Anktartik je Eigh Below. Ja sam gledala Eight Below i na DVD-u je pisalo Anktartik. Marta kako se zvao onaj film gdje se nekog zločestog huskyja mora grist za uho da bude dobar? | |
|
| |
Diva Ljubitelj životinja
Broj postova : 325 Age : 29 Location : Dugo Selo, Prozorje Registration date : 17.10.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 9:14 pm | |
| | |
|
| |
BobikaThe Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 9:34 pm | |
| Ovdje se radi o huskyjima i nešto tako i ovaj vodić koj je kao imao zapregu nikako se nije mogao skontat s tim psom pa je otkrio kako ga treba ugrist.. | |
|
| |
fairydust Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... uto stu 20, 2007 10:37 pm | |
| Znam na koji film misliš animals... U naslovu ima nešto s Aljaskom... Tamo glumi onaj glumac Cuba Junior (tako nekako se zove...) | |
|
| |
Kristina Ljubitelj životinja
Broj postova : 393 Age : 29 Location : Zajecar Registration date : 11.11.2007
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... pet stu 23, 2007 6:05 pm | |
| Evo meni definitivno naj filma! O psima je naravno! Dakle radi se o ovome: Dvanaestogodisnji decak, Owen, koji seta komsijske pse usvaja psa koji je dosao sa Siriusa da testira zemaljske pse njihovom rukovodjenju planetom. U medjuvremenu Owen dobija poboljsan sluh i mogucnost da razgovara sa psima. Uskoro na njihovom sastanku saznaje za Sirius. Iako siurski psi ne vole mnogo ljude, jer su odvukli zemaljske pse od vlasti nad planetom, Hubble (onaj pas) ce zavoleti Owena i najzad shvatiti sta znaci iskreno prijateljstvo... Ima jos, ali necu bas sve da vam kazem! Glavni junaci ovog filma: Decak OwenBorder terijer Hubble ili svemirsko ime Canid3942 (igra: Flynn) Bernski planinski pas Shep (igra: Oddy) Pudl Barbara Ann (igra: Banner) Bokser Wilson (igra: Lita) Civava Nellie (igra: Motif) Devojcica ConnieIma ih jos, ali su malo sporedniji! Napravila sam video-trailer sa slikama iz ovog filma pa uzivajte!!! https://www.youtube.com/watch?v=qD240-1HvE4 | |
|
| |
axel_sheba Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... pet stu 23, 2007 6:23 pm | |
| Super ,Kristina! Blago nama da te imamo | |
|
| |
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... pet stu 23, 2007 6:33 pm | |
| Hvala! A zasto blago vama sto me imate? | |
|
| |
axel_sheba Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... pet stu 23, 2007 6:50 pm | |
| - Kristina je napisao/la:
- Hvala!
A zasto blago vama sto me imate? ajme, kakvo pitanje! Toliko si dobrih postova postala, toliko si divnih kompilacija napravila, o naim ljubimcima, o forumu........ i dobra vibra koju imaš...... Kristina, opet velim - blago nama da te imamo ! | |
|
| |
BobikaThe Administrator
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... pet stu 23, 2007 8:00 pm | |
| Gledala sma film i stvarno je simpatičan hehe! Ima odličan film koj se zove Rain, ali malo poslije o tome! | |
|
| |
Queen333 User
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Romani, knjige, filmovi i sl. about dogs... | |