| Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica | |
|
+9Queen333 [...°Luna°...] Kristina Diva fairydust Ammy BobikaThe axel_sheba Vista 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kristina Ljubitelj životinja
Broj postova : 393 Age : 29 Location : Zajecar Registration date : 11.11.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica ned stu 18, 2007 7:50 pm | |
| | |
|
| |
fairydust Administrator
Broj postova : 363 Age : 32 Location : Rijeka Registration date : 19.08.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica uto stu 20, 2007 11:14 pm | |
| tek sada pogledah video.. Sviđa mi se kod viste to što uvijek maše repom! Živahna je... | |
|
| |
Ammy 1 opomena
Broj postova : 244 Registration date : 14.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica uto stu 20, 2007 11:29 pm | |
| | |
|
| |
BobikaThe Administrator
Broj postova : 643 Age : 30 Location : Rijeka Registration date : 18.08.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri stu 21, 2007 1:10 am | |
| Oh! Prekrašna je! Stvarno mi zastane dah kada vidim ovakve slike! | |
|
| |
Diva Ljubitelj životinja
Broj postova : 325 Age : 29 Location : Dugo Selo, Prozorje Registration date : 17.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri stu 21, 2007 8:31 am | |
| Da prekrasna je!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Vista Mini user
Broj postova : 96 Age : 37 Location : Zagreb (Savica), rodom iz Vukovara Registration date : 30.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri stu 21, 2007 2:00 pm | |
| axel_sheba, hvala... vi uvijek imate samo riječi hvale za nas, već nam je neugodno... Kristina, hvala na komplimentima! Goldy, hvala ti pre pre pre prepuno!! ... baš mi je drago da ti se ova pasmina jako sviđa jer su uistinu izuzetni! flat coated retrieverica, a Bože moj... pa jel' jesu Flatice ili nisu!! fairydust, inače to stvarno ne radi niti to praksiramo al' tada mi se to činilo baš guba i reko odi gore i eto ti nje, pozerica... ... a što se tiče živahnosti, uf, da samo znaš koliko je živahnaaa... Ammy, hvala! Animals88, hvala na komplimentima... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri stu 21, 2007 2:01 pm | |
| Kad ce nove Vistine slike? | |
|
| |
Diva Ljubitelj životinja
Broj postova : 325 Age : 29 Location : Dugo Selo, Prozorje Registration date : 17.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri stu 21, 2007 8:49 pm | |
| | |
|
| |
fairydust Administrator
Broj postova : 363 Age : 32 Location : Rijeka Registration date : 19.08.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri stu 21, 2007 11:38 pm | |
| da li ti uvijek onako donese štap pred noge ili trči s njim uokolo??? | |
|
| |
Vista Mini user
Broj postova : 96 Age : 37 Location : Zagreb (Savica), rodom iz Vukovara Registration date : 30.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica čet stu 22, 2007 11:11 pm | |
|
Zadnja promjena: ; pet stu 30, 2007 11:29 pm; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
Ammy 1 opomena
Broj postova : 244 Registration date : 14.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica čet stu 22, 2007 11:26 pm | |
| predivna ti je vista...moja ammy jos nije bila na snijegu al brzo cemo negdje...igracku ima i moja ammy i to istu..prije je imala zutog medu isto takvog modela ali ga je rastavila a ovaj je donekle ziv...jednom cu ga slikat kako je divan i krasan.. | |
|
| |
Diva Ljubitelj životinja
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 23, 2007 8:14 am | |
| Prekrasna je u snijegu. Diva ludira po snijegu (valja se .... ) i obožava kad joj se tak grude bacaju. Za Vistu: Ona je jedna mala prekrašna krasotica. Pošalji joj jednu velikuuuuuuuuuuuuu pusu od mene i Dive P.S - tko je ona Vistina prijateljica, nemogu se odlučiti između dvije pasmine pa ..... ak može pomoč | |
|
| |
Queen333 User
Broj postova : 139 Location : Bjelovar, Hrvatska Registration date : 11.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 23, 2007 12:50 pm | |
| ovo je najnjegovaniji pas kojeg sam ikad vidjela, odmah poželim da idem barney-a malo počešljat i pogladit...vista je fakat forogenična i želim joj uspijeh u karijeri | |
|
| |
BobikaThe Administrator
Broj postova : 643 Age : 30 Location : Rijeka Registration date : 18.08.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 23, 2007 12:59 pm | |
| Vistica je preslatka! Kao i uvijek! A što nije Vistina prijateljica isto flaterica s krtkom dlakom?
Zadnja promjena: ; pet stu 23, 2007 1:58 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Vista Mini user
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 23, 2007 1:54 pm | |
| Ammy, hvala na komentaru i daj okini koju fotku igračke pa nam pokaži. flat coated retriever, hvala na silnim pusama i vjeruj mi sve su prenešene... vraćamo istom mjerom! ... a što se tiče Vistine frendice, malena je nađena vani negdje i udomljena, sumnjaju na Labrador Retriever pasminu al' najvjerojatnije je mješana s još nekom pasminom al' ne zna se s kojom. Queen333, istina je da se jaaako puno brinemo oko Viste zato jer to želimo prvenstveno al' i zato što nam je ona ipak prvi pas pa je u centru pažnje stalno al' čisto sumnjam da neće tako biti i s drugim psom i trećim... ... inače Flatovi nemaju baš problema sa izgledom tj. jako su zahvalni po kvaliteti dlake al' naravno da i dobra briga igra veliku ulogu u svemu tome ( Super Premium hrana, koji žumanjak tu i tamo za sjaj i kvalitetniju dlaku, jogurt... ). A što se tiče karijere, eh, da... a na koju to karijeru misliš?? ... inače, hvala puno na pohvalama i komentaru. Animals88, hvala na komplimentu i ujedno komentaru... i ne, Vistina frendica nije Flatica, ni blizu. Zar nije očigledna razlika ( jačina glave, dužina dlake... )?? ... inače nema Flaterica nego Flat ( muško ) ili Flatica ( žensko ) al' su svi u originalu imena pasmine FLAT COATED RETRIEVER iliti po hrvatskom Ravnodlaki Retriver!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 23, 2007 2:29 pm | |
| Vista je prekrasna. Bas je super u snegu! Ona bas uziva! Puuuno pusica za moju malu flaticu! | |
|
| |
Queen333 User
Broj postova : 139 Location : Bjelovar, Hrvatska Registration date : 11.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 23, 2007 2:58 pm | |
| - Vista je napisao/la:
- Ammy, hvala na komentaru i daj okini koju fotku igračke pa nam pokaži.
flat coated retriever, hvala na silnim pusama i vjeruj mi sve su prenešene... vraćamo istom mjerom! ... a što se tiče Vistine frendice, malena je nađena vani negdje i udomljena, sumnjaju na Labrador Retriever pasminu al' najvjerojatnije je mješana s još nekom pasminom al' ne zna se s kojom.
Queen333, istina je da se jaaako puno brinemo oko Viste zato jer to želimo prvenstveno al' i zato što nam je ona ipak prvi pas pa je u centru pažnje stalno al' čisto sumnjam da neće tako biti i s drugim psom i trećim... ... inače Flatovi nemaju baš problema sa izgledom tj. jako su zahvalni po kvaliteti dlake al' naravno da i dobra briga igra veliku ulogu u svemu tome ( Super Premium hrana, koji žumanjak tu i tamo za sjaj i kvalitetniju dlaku, jogurt... ). A što se tiče karijere, eh, da... a na koju to karijeru misliš?? ... inače, hvala puno na pohvalama i komentaru.
Animals88, hvala na komplimentu i ujedno komentaru... i ne, Vistina frendica nije Flatica, ni blizu. Zar nije očigledna razlika ( jačina glave, dužina dlake... )?? ... inače nema Flaterica nego Flat ( muško ) ili Flatica ( žensko ) al' su svi u originalu imena pasmine FLAT COATED RETRIEVER iliti po hrvatskom Ravnodlaki Retriver!! mislila sam na karijeru poziranja... | |
|
| |
Milica Mini user
Broj postova : 42 Age : 32 Registration date : 17.11.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sub stu 24, 2007 3:34 pm | |
| Predivna je Vista Slike su odlicne...kao i pricica koja ide uz njih pozdrav | |
|
| |
~Karla~ User
Broj postova : 125 Age : 30 Location : Požega,Hrvatska Registration date : 11.11.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sub stu 24, 2007 3:49 pm | |
| svaka chast visti na ovakvom poziranju !!..zbilja se vidi da živi u obitelji koja ju jako voli i brine se o njoj !!... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sub stu 24, 2007 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Diva Ljubitelj životinja
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sub stu 24, 2007 4:51 pm | |
| | |
|
| |
axel_sheba Administrator
Broj postova : 824 Age : 113 Location : Zagreb,Savica Registration date : 15.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sub stu 24, 2007 6:52 pm | |
| | |
|
| |
Vista Mini user
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 30, 2007 11:26 pm | |
| | |
|
| |
axel_sheba Administrator
Broj postova : 824 Age : 113 Location : Zagreb,Savica Registration date : 15.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 30, 2007 11:29 pm | |
| Nina, Nina,Nina, Nina,Nina, Nina,Nina, Nina,Nina, Nina,Nina..... kaj nam to delaš? hoćeš da nam heart prepukne od ljepote?!?!?!?! | |
|
| |
~Karla~ User
Broj postova : 125 Age : 30 Location : Požega,Hrvatska Registration date : 11.11.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pet stu 30, 2007 11:34 pm | |
| aa preslatka je !! ...a tek komentari uz slike...hehe pošalji visti veeeeliku pusicu od mene i Franje ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica | |
| |
|
| |
| Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica | |
|