Kristina Ljubitelj životinja
Broj postova : 393 Age : 29 Location : Zajecar Registration date : 11.11.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sub pro 01, 2007 11:38 am | |
| | |
|
BobikaThe Administrator
Broj postova : 643 Age : 30 Location : Rijeka Registration date : 18.08.2007
| |
Milica Mini user
Broj postova : 42 Age : 32 Registration date : 17.11.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pon pro 24, 2007 7:32 pm | |
| hehe....super su slicicee :D A Vista je preeelepa | |
|
Petra Mini user
Broj postova : 25 Age : 30 Location : Groblje...al fakat... :) Registration date : 03.12.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica pon pro 24, 2007 11:45 pm | |
| E Vista je fakat predivna! ...a fotke su izvrsne! | |
|
fairydust Administrator
Broj postova : 363 Age : 32 Location : Rijeka Registration date : 19.08.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri pro 26, 2007 4:44 pm | |
| Nakon poduže stanke nakupilo mi se dosta tvojih nepročitanih posteva i nepogledanih Vistinih slika... Moram ti reći da je Vista jedan od najcool pasa na ovom forumu... Imam jednu dogodovštinu za ispričat... Učim talijanski i polažem razredni ispit... Luda sam jer ima dosta gradiva koje sve treba naštrebati ali najviše problema mi zadaju nepravilni glagoli. I eto jedan od njih je vedere (vidjeti) a prošlo vrijeme je VISTO... (Malo pre dugo objašnjavam, sorry)... Nikako ga ne mogu zapamtiti i i sjetim se ja tvog psa, a muško od Viste je Visto... I tako ti ja lijepo zapamtila taj nepravilni glagol i profka me pohvalila... | |
|
Vista Mini user
Broj postova : 96 Age : 37 Location : Zagreb (Savica), rodom iz Vukovara Registration date : 30.10.2007
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica uto tra 01, 2008 1:26 am | |
| Pa ovako, Vista je napunila 2e godine kao što neki znaju a neki ne... više nije malena beba iako je mi idalje tako gledamo i vidimo, sada je curka i pol' što će se moći vidjeti iz idućih slika, te face više nisu toliko blesave i asimetrične nego ozbiljne, pune ponosa i iskustva... ... 19.03. je dan koji je bio skroz posvečen njoj, naravno od strane mene. Prasica mi se uvalila u krevet kako to inače biva, ujutro sam se probudila sa njenim na faci, odmah sam je počela ljubakati i gnjaviti na što me ona pogledala onako kako inače zna, u stilu "Jesl' ženo poludila, koji ti je...!?!", zatim smo otišle van kao što inače idemo... i došle kući, usljedio je ooobilan doručak ( dehidrat + pola velike konzerve puretine i riže + 2a žumanjka jajeta + ljuska od ta 2a jaja smrljvena naravno + 2e hrenovke ), zatim je usljedilo njeno spavanje i valjanje po svome madracu, mome krevetu, podu... opet otišle van i istrčale se kao nikada... a onda je već došla baka s posla i bilo je vrijeme za tortuuu... ... kao i prošle godine smrdulja nije navikla jesti iz tanjura pa je imala pomoć, mene naravno, iz ruke je jela komad po komad skroz do kraja, zatim smo otvorili poklone, izmazile se pošteno i nakon svega je otišla spavati, prditi, podrigivati i nenormalno štucati. Ukratko, toliko od nas za ovo javljanje... sada sve to ispričano pogledajte u slikicama... | |
|
bebby Mini user
Broj postova : 9 Age : 29 Location : Solin Registration date : 31.07.2008
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica sri lis 29, 2008 6:25 pm | |
| Oooo pa vidim ona je predivna i sto posto je uzivala u torti | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vista Black Wind of Varaždin - Flat Coated Retrieverica | |
| |
|